Moderne keuken

Bergeijk

Rust & modern

Voor dit project hebben we samen met de klant gezocht naar een moderne oplossing voor hun keuken. Belangrijke punten voor de klant zijn een rustige uitstraling maar vooral ook een praktische keuken.

We hebben voor de deuren en fronten gekozen voor een donkere tint die ongevoelig is voor vingerafdrukken. Dat scheelt een hoop poetswerk.

Voor het blad van de keuken is gekozen voor een prachtige witte steen met grijze strepen/vlammen erin. Hierdoor behoud de keuken bij het aanzicht een rustige uitstraling.

Verder hebben we deze keuken ook greeploos opgeleverd. De deuren, spoelbak en de warmwaterkraan zijn geheel zwart voor een uniforme uitstraling.

Voor dit project hebben we ook gekeken hoe we zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van de opbergruimte. Door de lades van de kasten extra slank te maken creƫren we extra ruimte. Dat is altijd handig in een keuken!

Verder hebben we de kookplaat ingefreesd in het werkblad. Een strakke afwerking waardoor er minder vervuiling ontstaat.

 

 

Bijkeuken & Garderobe

Ook de bijkeuken en de garderobe hebben we aangepakt. Het plaatmateriaal is afgewerkt met een structuur waardoor de uitstraling wat weg heeft van linnen. Hierdoor wijkt het weer net iets van van de standaard en heb je iets unieks in huis.

Bekijk ook onze andere projecten