Interieurontwerp zit in ons DNA

Van ontwerp tot interieur

Een nieuw interieur start met een idee. Ons doel is om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Samen kijken we hoe we dat idee om kunnen zetten in de perfecte oplossing voor jouw interieur.

Interluxe denkt in elke stap van het traject met je mee. Wij kunnen in alle stappen voorzien. Heb je al een architect of tekening? Geen probleem! Wij werken ook graag samen met andere specialisten om het interieur te maken dat aansluit op jouw wensen.

Wat kun je verwachten?

01
Kopje koffie

De eerste kennismaking begint met een kopje koffie. Tijdens dit gesprek gaan we oriƫnteren wat uw wensen zijn en hoe we deze kunnen perfectioneren. Van maatvoering tot gebruikte materialen.

02
Offerte op maat

Zodra alles in kaart is gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte.

03
Start van het project

Als alles in orde is plannen we samen de dag dat we jouw nieuwe interieur gaan aanpakken. We zorgen dat alles netjes wordt voorbereid en alles schoon wordt achtergelaten.

04
Geniet van uw interieur

Dan blijft er niets anders over dan genieten van je droomkeuken, nieuwe werkplek of je maatwerk meubel.

Zo werken wij.

Al onze projecten zijn uniek. Samen met onze klanten kijken we naar de beste oplossing voor dat interieur. Maar het blijft niet bij een unieke uitstraling. Wij denken vooral mee in gebruiksgemak en zorgen voor een lange levensduur.

Met een vast team medewerkers en een grote keuze in leveranciers is niets voor ons te gek.

 

Bekijk alle projecten