Huisinrichting

Lommel

Een complete metamorfose

De uitdaging voor dit project was voor ons uit het juiste hout gesneden. Maak met een industrieel pand een warme en gezellige leef omgeving.

Samen met de klant is gekozen voor strakke lijnen en basistinten in het materiaal gebruik. Houten en witte meubelen met af en toe een donkere toets, daar knapt een huis van op.

In de huiskamer hebben we een kast op maat gemaakt met massief eiken deuren en panelen in blanke lak. Superstrak opgeleverd met push-to-open grepen waardoor het eenvoudige design ├ęcht uit de woonkamer knalt.

 

Opbergkasten met extra’s

Om de rust in het huis te bewaren hebben we een speciale kast gemaakt waarmee we de elektra uit het zicht houden. Daarnaast hebben we ook de dragende constructie van het huis achter deze kast verwerkt. Dit stukje vakwerk is specifiek op maat gemaakt waardoor we de vreemde hoeken in het huis netjes kunnen wegwerken.

Alle wanden en panelen hebben we in verstek met elkaar verlijmd, hierdoor zijn geen dikke kanten zichtbaar van de kast zodat alles netjes weggewerkt is.

Voor het kantoor hebben we gewerkt met wit plaatmateriaal met een houtstructuur. Om toch een speel karakter te handhaven hebben we de nisjes verwerkt in eikenhout.

In de slaapkamer hebben we vooral gekeken naar een rustige uitstraling. De kasten zijn dan ook allemaal voorzien van zwart plaatmateriaal met een houtstructuur.

Bekijk ook onze andere projecten