Inrichting Graafs museum

grave

Een beleving voor je zintuigen

De perfecte combinatie tussen historisch en modern. De bezienswaardigheden in dit museum gaan terug tot 1686 en vertellen een stukje geschiedenis van Grave uit die tijd.

We zijn dan ook trots dat we samen met dit museum gewerkt hebben aan een praktische oplossing om de oude elementen te waarborgen en toch een moderne en duurzame uitstraling voor het publiek te creƫren.

In het oude gedeelte van het museum is gewerkt met donkere meubelen, geheel in stijl met de sfeer van het pand. Door de kleine details van de houtnerf in de gebruikte materialen bootsen we de oude sfeer na in moderne meubelen.

Maar ook de nieuwbouw is aangepakt

Het nieuwe gedeelte van het museum hebben we dan ook voorzien van een moderne uitstraling. Door gebruik te maken van strakke materialen en alles verstek te verlijmen is de ruimte een ervaring op zich.

Tijdens het bouwen hebben we de wanden en vitrines voorzien van een degelijke dragende constructie. Hierdoor hebben we een duurzame oplossing gemaakt om voor nu en in de toekomst alle tentoonstellingen veilig en stevig te verankeren.

Naast een mooi project adviseren we ook gewoon een uitstapje te maken naar het Graafs museum. Een echte beleving voor jong en oud.

Bekijk ook onze andere projecten